1. lokakuuta 2010

Sovellettuja luentomuistiinpanoja osa1

Sain kuin sainkin valmiiksi kokonaista parillisen lapasia. Tämä on oikeastaan aika harvinaista herkkua, koska yleensä teen vain yhden, hyvin mielikuvituksekkaan, hyvin kuvioillisen ja hyvin parittoman lapasen, ja toisen samanlaisen tekeminen olisi vain tylsää. Tämä tosin ei ole koko totuus siitä, miksi omistan niin paljon parittomia lapasia... Loppujen lopuksi kaikki mitä tarvittiin, oli vain hippusen lisää motivaatiota, tarpeeksi simppeli malli, toisistaan vähän poikkeavat lapaset ( joo ne raidat on eri järjestyksessä ) ja tarpeeksi pitkiä  ja puuduttavia luentoja. Nämä muuten taitavat olla ensimmäiset peukalokiilalliset vanttuut jotka olen ikinä tehnyt. Pointsit siitä! Tässä ei ole vertailukohtaa, mutta nuo on ihan hillittömän kokoiset. Lupasin kullalle, että jos ne on liian isot niin niitä saa vapaasti hyvällä omalla tunnolla käyttää vaikka patalappuina. Ovatpahan edes hyödyksi.

Löysin myös tiedostoja perkatessa vanhan kuvan minkä rustasin joskus pari vuotta sitte mummulle vissiin äitienpäiväkortiksi. Kellä muulla muuten on se tilanne, että piirustusharrastuksen myötä kaikki perheen korttivastuut lankeaa yhtäkkiä omille harteille? Katsokaa ja viihtykää!

4 kommenttia:

  1. Mää niin tykkään edelleen tuosta kortista!!
    Söpöt lapaiset. Enpä oo itekään koskaan kiilapeukaloa tainnu tehä. Ois meilläki joskus tylsiä luentoja, vaan jos ois, nii ei siellä sais edes neuloa :( Joillakin on kielletty kortin peluu tunneilla, meillä käsityöt.
    Näähän oot alkanu bloggaileen ahkerammin ko minä, hui! Pitää kiriä ;)

    VastaaPoista
  2. Joo no mulla on joku kausi menossa, että ku mikään muu ei oikeen suju ni sitte tehdään vaan hulluna asioita. Saisit kyllä sinäki luvan päivitellä sun blogia ni pääsis lukemaan. Tosi tyhmää tuo käsitöiden kieltäminen. Meillä onneksi vallitsee akateeminen vapaus eli kukaan ei töki sua hereille jos vahingossa luennolle nukahdat.

    VastaaPoista
  3. Sinä senkin, minun piti tehdä melkein tollaset eriparivärilapaset! Mutta toisaalta kaikki taitaa jo tietää, että ajatuksemme kulkevat muutenkin niin samoilla radoilla, ettei se jotenki haittais jos meillä onki samoja juttuja (:

    Hih, vois muute tuossa, kun nyt tuli mieleen, niin alkaa oikeasti värkkäämään sitä omaa blogia!

    VastaaPoista
  4. Se on totta, että meillä on aika samansuuntaset kiskot asennettuna kalloon, mutta tällä kertaa se oli Rikun idea laittaa niistä tommoset. Kysyin millaset se niistä tahtois (en muista ehdotinko tuota, jotenki tuntuu että en) ja tommonen tilaus sitten tuli.

    Sun ehdottomasti pitäisi alkaa värkkäilemään sitä omaa blogia hani.

    VastaaPoista