22. lokakuuta 2013

Maton virkkuuta

Ihan ihka ensimmäinen matto omista käsistä ja onnistui kyllä odotusten yli. Nyt on toinen jo työn alla!

2 kommenttia:

  1. Moi! oon lukenu sun blogia vähän aikaa ja WAU oot taitava! Voisiks kertoo vähä sun koulusta/koulutuksesta? Minklaisia päiviä teillä on ja mitä yleensä tette? viihdyks? Olisin tosi kiitollinen vastauksesta, kohta pitäis ite ruveta hakemaan kouluun ja tää ois yks vaihoehto! Kiitos jo etukäteen :)

    VastaaPoista
  2. Oi voi, nyt taitaa olla vähän myöhässä tämä minun vastaus noita kevään hakuja ajatellen... Kouluista... Oon ollu kuvataidekoulussa Oulussa ihan pienestä asti. Siellä voi suorittaa muiden hienojen linjojen muassa kuvataidetta ja sarjakuvapiirustusta ihan syventäviin opintoihin asti ja oppitunteja kertyy loppujen lopuksi aika tavalla. Peruskoulun jälkeen menin ilmaisutaidepainotteiseen lukioon ja kävin kaikki mahdolliset kuvis kurssit (osan kahdesti). Lukion jälkeen olin taidekoulussa työharjottelussa talven, sen jälkeen luin vuoden kuvallista viestintää ammattikorkeassa mutta kyllästyin siihen aika äkkiä koska kaikki tehtiin aina tietokoneella ja oon enemmän sellainen käsillätekijä tyyppi joten hain sitten lopulta Lapin yliopistoon kuvataidekasvatukseen.

    Meillä on opistolla tosi hyvät tilat kuvataidekasvatuksen opiskelijoille ja kurssitarjonta on mukavan monipuolista. Oon esimerkiksi metallipajakurssilla opetellu hitsaamaan mitä en ois ikinä uskonu tekeväni. Sitte on tietty ne perus maalauskurssit ja keramiikat ja elävänmallin piirustukset sun muut sekä aineopinnot. Mutta jos ei tykkää akateemisista opinnioista, luennoilla istumisesta ja esseiden kirjottelusta yms niin sillon yliopisto ei välttämättä oo ihan oikea paikka. Oon ite niin käytännön ihminen että 10 h maalauspäivät on mulle ihan ok, mutta toi kirjallinen puoli rehellisesti sanottuna tökkii ja stressaa välillä tosi paljon joten sitä kannattaa miettiä.

    Jos vielä on jotain kysyttävää tai jotain mitä en huomannut kertoa niin kannattaa heittää sähköpostilla niin huomaan heti että on tullut viesti :) mun os. on evoksan00@gmail.com

    Hyvää kevättä ja onnea hakukokeisiin!
    -Eveliina

    VastaaPoista