21. joulukuuta 2010

Kriiseilyä

Mun blogin ulkoasukriisi senkun jatkuu. Tälläkertaa päädyin väsäilemään tämmöisen. On se huomattavasti parempi kuin edellinen, ja ehkä matkalla siihen suuntaan mitä haen, mutta en vieläkään ole ihan tyytyväinen.
Palautetta? Mikä on hyvää ja mikä huonoa jne?

5 kommenttia:

  1. Minä jättäsin bannerista reunukset pois tai muuttaisin sen sisällä olevaa taustaa. Jotenkin kun nuo taustat on niin samat. Siinä saattaisi riittää pelkkä tekstikin kun tässä ulkoasussa on ympärillä jo niin "paljon tavaraa". Tosin no, itte oon niin minimalistinen ulkoasun suhteen :D Tämä on kyllä sun tyylinen ehdottomasti.

    VastaaPoista
  2. Niin no mää loppupeleissä en oo oikeen minimalistista ihmistä nähnytkään :D Tosin mietin että pitäiskö tuo oikea puoli sitte kuitenki laittaa siniseksi ni yksinkertaistus vähä

    VastaaPoista
  3. Aijjaa täällä oli tämmönenki postaus. Ehin äske kommentoija jo tuohon piparijutun perään mutta siirränpä sen nyt tähä! "Et vissii taija osata päättää ulkoasua blogille, kun on joka kerta eri. Tää on ainaki tosi kiva! "

    Munsta ei oo liikaa tavaraa, ei sillain, että häirittis lukemista tai kuvia. Voithan tuota koittaa heittää tuon vasemman laidan sinisen oikeellekki ja kattoo oisko siisti, jos huvittaa.

    VastaaPoista
  4. Joo en osaa päättää ollenkaan ku mikään ei jotenki tunnu oikeelta. Sitte ku saan sen vihdoin semmoseksi että oon tyytyväinen ni annan sen varmaan olla sitte piiitkään.

    VastaaPoista
  5. Mää vähä testaan onnaako

    VastaaPoista