2. tammikuuta 2011

Shoebox treasures


I found some old photographs from my parent’s house and thought that it would be fun to share some of them. For some reason most of the pictures of me were either me swimming, thanking Santa Claus or posing with my cousins, but I was able to find few that you might be able to recognise me from.



As you can see :D I was a messy painter even back then.

8 kommenttia:

  1. Aaawwwww hihi. Blondi! Aika hifistelyä kyllä toi maalausteline jo tuossa iässä. Superkiva ankkavillapaita. Tosi hyvä kuva toi missä oot äitis kans, tosi 90's :)

    Vois itekki penkoo jostai mun pienenä maalaamiani tauluja ja ottaa kuvia. Vanhoja kuvia on ollu tarkotus skannailla jo aikaa sitte, vaa ei saa aikaseksi.

    VastaaPoista
  2. Se on papan maalausteline. Ainut mitä se osas mun kanssa tehä ku olin pieni oli lyyä mulle maalausteline etteen ja ottaa kuvia. Niitä on joltain parilta eri kerralta. Helposti viihdytettävä lapsi :D
    Oli siellä muitaki aika herkullisia ysäriotoksia mutta en nyt ihan kehannu villiintyä. Määpä haastan sut kans laittaan vanhoja kuvia! Tahon nähä >:P

    VastaaPoista
  3. Nojoo, ei varmaan ollu tytöllä valittamista :)
    Määpä koitan reipastua ja vastata haasteeseen!

    VastaaPoista
  4. Voi ihana! :D Ihan vähän hiukset tummentuneet tuosta ajasta. En oo itte muksuna ollu yhtään ahkera piirtäjä, leikin vaan veljen legoilla ja pikkuautoilla.
    Tiäkkö yhtää, minkä ikänen näissä kuvissa oot ollu?

    VastaaPoista
  5. Noni, mää kyllä jo toissapäivänä pengoin vanhoja kuvia, mutta nehä jäi sinne porukoille :D Sit ko ne sais sieltä haettua ja vielä skannattua ja... Mut on työn alla kummiski!

    VastaaPoista
  6. Näyttäs että jotain neljä vuotias. Tosta missä on violetti paita päällä en oo ihan varma koska mun mielestä meillä ei oo ollu tuota pöytää pääskystiellä... ni saatan olla vähä nuorempi siinä ku noissa muissa.

    Ja Jenni hopi hopi niitä sun barbileikkikuvia! :D

    VastaaPoista
  7. Mä muistan ne sun maalauskuvat missä sulla on sellaset jotku farkku haalarit tai vastaavat ja sitte baskeri, mutta nää taita olla vanhempia, vai?

    VastaaPoista
  8. Joo nää on vanhempia. Oon niissä farkkuhaalarikuvissa jotain viis kuus vuotias. Sillon ku nää on otettu ni sua ei ees vielä oo ollu olemassa ^^ gah. vähä mulla on vanha olo ku oot jo nii iso!

    VastaaPoista