4. helmikuuta 2011

Isomummu





Ensimmäinen suttuviritelmä koulun maalauskurssin toista työtä varten. Yritin lähinnä miettiä mitkä värit kuvaan sopis oikeeta tunnelmaa varten. Näköisyyden kanssa saankyllä puurtaa vielä aika pitkään että olen tyytyväinen. Tässä kuitenkin ideaa siitä mitä tuun puuhaamaan tässä keään mittaan. Laitan toisen työn edistymisestä kuveja sitte ku pääsen vauhtiin.

3 kommenttia:

  1. Tykkään tässä työssä joka kohdasta. Ai että. Hiano!

    VastaaPoista
  2. Ne kasvot ei ihan jotenki täsmää eikä oo näköset. Teen varmaan uuden luonnoksen tässä kohta ja tarkistan noita värisävyjä samalla ni jos siellä on joku mikä pistää silmään ni sano ni korjaan sen seukkiin :) Oot ihana <3

    VastaaPoista
  3. Munsta kaikki sävytki on kohdillaan. Vähänhän tässä on värejä, mutta tunnelma on siksi varmasti mukavan rauhallinen ja hiljainen. Yleensä ite kaipaan töihin jotain tarkkaa, tummaa ja vahvaa kohtaa jykevöittämään (niinku ite aina vejän sitten paksulla hiilellä rantuja :D), mutten tiiä kaipaisko tämä sitäkään. Siis ei mitään vahvempia ääriviivoja hahmolle, vaan ympäristöön. Tai en minä tiiä, kunhan yritän jotain keksiä kommentoitavaa. Tämä on näinkin kyllä tosi hyvä, kuha höpötän! Mutta ainahan voi kokeilla :)

    VastaaPoista