4. lokakuuta 2011

Oh deer!

Mietin että oisinko tehny metsää tai yömaisemaa taustalle mutta toisaalta olin niin tyytyväinen tuohon sen nassuun että päätin antaa sen olla ainakin toistaiseksi. En tiiä mikä teema tää vois olla, huvitti vaan yhtäkkiä piirtää peura. Tai no on se pyöriny päässä jo muutaman päivän, joten en tiedä miten yhtäkkinen mielihalu se oli mutta anygay. Any thoughts?

8 kommenttia:

  1. Tykkään, tykkään ja tykkään. Ehkä kerran päälle vielä tökkään. Tässä on ihan mahtavat nuo valöörit. Totta että voisit joku kerta yrittää tehä jonkinlaisia miljöitä kans näille, mut tässä mun mielestä se ei ole välttämättä tarpeen.

    VastaaPoista
  2. Vau... Tosi kaunis. Ei kaipaa taustoja tai muita häiriötekijöitä. Sitä paitsi nyt voi kuvitella sen seisovan jonkun korkean mäen laella öinen taivas taustanaan.
    Millä väreillä olet työn tehnyt?

    VastaaPoista
  3. Sami kyllä mää vielä teen sen taustan jollekki työlle ihan varmana! :D

    Hietzu tää on ihan perus lyijykynätyö jonka oon skannannu ja avannu photarissa ja värittäny siellä ja lisänny vesiväritekstuurin tonne taakse. Ei mitää liian monimutkasta :)

    VastaaPoista
  4. Joo-o,no minun taidoille on kyllä jo liian monimutkaista. Itsehän en osaa käyttää kuin perinteisesti (kivikautisesti?) lyijy- ja värikyniä, hiiltä ja akryylivärejä. :P

    VastaaPoista
  5. Näyttää maalaukselta. Toi tausta hämäs varsinki, näyttää niin jotenki akvarellijäljeltä. Ja sitte taasen poron värityksestä tuli mieleen akryylit. Häämentävää! :D

    VastaaPoista
  6. Oh dear, it's a deer! Se on niin kaunis, Eve! Miten mää voin sanoa noin peurasta... Mutta se on kaunis.

    VastaaPoista