27. lokakuuta 2011

Riddles

Oon yrittäny piirtää  sfinksiä puoli tusinaa kertaa ja kaikki edelliset yritelmät on olleet sitä luokkaa, että en edes tiedostoja ole viitsinyt säästää kaikista. Tämä on jo huomattavasti parempi tapaus, tosin kasvot on vähän tökeröt verrattuna muuhun. Siivistä ja käsistä pidän ehkä eniten. Oon aika laiska taustojen suhteen :D Nooh. Ehkä se ei tässä ollu nyt se pointti kuitenkaan.

8 kommenttia:

  1. Joo määki tykkään käsistä, tai oikeestaan kämmenselästä. Taaempi käsi näyttää vähän "pois jätetyltä" jotenki. Korvat on kivat. Ja koko pää oikeastaan tosi kiva, mutta erityylinen kuin kroppa -vähän niinkuin se ois liitetty toisesta kuvasta.

    VastaaPoista
  2. PS et oo enää 21v, niinku tuossa esittelytekstissäs väität :)

    VastaaPoista
  3. Porukat piruilee mulle siitä iästä tossa yhtenään. Mitä luulet oisko siihen irtopäämäisyyteen auttanu jos toi sininen väri ois jatkunu ylemmäs kaulalle vielä tuolla niskassa? Tulin ajatelleeksi mokomaa ideaa vasta nyt :D Se taaempi käsi oli hankala, yritin sommitella että miten sen sais silleen fiksusti mutta se jää tossa niin sen toisen käsivarren taakse piiloon, ois pitäny siirtää ja laiskotti :D

    VastaaPoista
  4. Heei!

    Googlettelin vinkkeleitä ja osuion blogiisi sattumalta. Sinulla on tosi kauniit vinkkelit tuolla viime vuoden postauksessa, (tässä linkki: http://hopeakehraaja.blogspot.com/2010/01/valamiit-vinkkelit.html). Haluaisin kysyä, että mistä olet moiset löytänyt?

    -vinksis

    VastaaPoista
  5. Niistä on ennenkin mulle sähköpostia laiteltu ja kyseessä oli ihan perus pohjattomat siperiassa tehdyt mustat huopikkaat (oulun aittatorilra), jotka itse tuunasin ja ovat oikeastaan vielä kumipohjia vailla, vaikka hangessa toimivat jo sellaisenaan hienosti. Huopaa on tosi helppo käsin ompelemallakin tuunailla, eli jos kirppikseltä tai mitsään osuu sopivaa paria käteen niin kannattaa kokeilla nauhoja ja nappeja ja virkattuja koristuksia yms. Ite en oo vielä kokeillu neulahuovutusta tai muutahuovutusta mutta semmonenhan saattas periaatteessa kans toimia.

    VastaaPoista
  6. Kiitos vastauksesta!

    Taitaa siis olla se Kemppaisen kenkäkauppa aittatorilla, josta olet nuo löytänyt. Oliko kalliit? Punaset huopikkaat on jo talvea oottamassa, mutta tuollaiset mustat pitkävartiset ois kyllä kiva saada!

    -vinksis

    VastaaPoista
  7. Ihan opiskelijabudjetilla minä ne hankin. Oisko ollut jotain 40-50e luokkaa. plus tietty pohjustaminen sitte myöhemmin ku ovat vähän muokkautuneet.

    VastaaPoista
  8. Hui, tulee tuosta mielen Muumien Taikurin Pantteri!

    VastaaPoista