22. marraskuuta 2011

Kaamos

Rovaniemellä on ollut lunta jo monta päivää ja lampien ja joen päällä ohut jääkerros. Olen tietysti ihan hykerryksissäni koko asiasta ja tänään keitin itselleni termosmukiin teetä ja kävelin sen kanssa kouluun. Nuuhkin lunta ja join teetä samalla. Tämä on kuva joka on pyörinyt tehtävälistallani jo pidempään, tosin se tuottaa minulle kamalasti päävaivaa koska en millään meinaa saada sitä näyttämään siltä miltä pitäisi!
Kaamos kulkee metsän halki talvihurttien kanssa. Mää jopa tein taustan vaikka inhoanki sitä, mutta ei sitä opi jos ei harjoittele.


Häiritti sen verran tuo kuva että ajattelin kokeilla eri asettelua ja siirtelin hahmoja ympäriinsä. Mää luulen että pidän jälkimmäisestä oikeastaan enemmän. se on jotenki luontevampi noiden koiran katseiden kanssa yms

2 kommenttia:

  1. Heei kivasti maisemaa ja liikettä! Vielä voi muokkailla, mutta kiva suunta :)

    VastaaPoista
  2. Hyvi yhdistyy noi kuvat toisiinsa. Ja aika hauska idea sinänsä, että voi siirrellä hahmojen paikkaa taustassa: melkeen vois tehdä sarjakuvaa sillä tavalla :D Toi taustametsä näyttää siltä, et se on hattaraa.
    Muuten tosi erilainen tunnelma kahdessa samanlaisessa kuvassa kun ylemmässä hahmot peittää metsästä ton avonaisen kohan ja siellä olevat hattarat. Näyttää jotenki paljon synkemmältä metsältä alempaan verrattuna.

    VastaaPoista